Dr.Viton Vitamin C - Serum

Dr.Viton VITAMIN C -  SERUM za lepu i negovanu kožu

1. Visoka koncentracija vitamina C u formi seruma pomaže da se poveća proizvodnja kolagena, a na taj način dobijamo sjajnu i lepu kožu bez bora.
2.  UVA i UVB zračenje prevremeno stare vašu kožu, Vitamin C serum štiti kožu od štetnih zračenja i usporava starenje.
3. Vitamin C je moćan antioksidans koji je glavni borac u „ratu“ sa slobodnim radikalima koji prevremeno „zarobljavaju“ mladost vaše kože.
4. Vitamin C serum je jedinstven prirodan način da dobijete izjednačen ten, kožu bez fleka i pega. Jednostavno kažite zbogom hiperpigmentaciji!
5. Ako su vam dosadili podočnjaci i umorna koža, Vitamin C serum je pravi koktel koji će vratiti svežinu vašem licu.
6. Za mladalački izgled koji svi želimo, pored proizvodnje kolagena koji “nokautira” bore, Vitamin C serum takođe daje sjaj i svežinu vašoj koži.
7. Za glatku i hidriranu kožu Vitamin C serum je najbolja dubinska hidratacija za Vašu kožu.

Dr.Viton VITAMIN C – SERUM:

Promoviše proizvodnju kolagena
Jedna od glavnih prednosti ovog seruma je što visoka koncentracija Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM pomaže povećanje proizvodnje kolagena. Kao rezultat, vaše telo može da proizvede više kolagena, koji može da vam pomogne u borbi sa borama i tankim linijama na licu. Kao rezultat toga imaćete mladalački izgled kože, bez potrebe za skupim i potencijalno rizičnim kozmetičkim tretmanima.

Štiti lice od štetnih UVA i UVB zračenja
Pored svojih prednosti koje ima u pogledu usporavanja starenja, Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM odličan je za zaštitu vaše kože od oštećenja, posebno od UVA i UVB zračenja sunca. Ovo je tako zato što je vitamin C antioksidans, pa na taj način prirodno pomaže jačanju vaše kože. Podrazumeva se da serum vitamina C ne treba smatrati alternativom za nanošenje zaštitnih krema za sunčanje, ali ako se kombinuje sa mlekom za sunčanje, ovaj serum zaista može učiniti čudo za vašu kožu.
Smanjuje tamne krugove i podočnjake u predelu očiju

Dr.Viton VITAMIN C – SERUM takođe pomaže i u smanjivanju tamnih krugova ispod očiju i podočnjaka. Ovo je odlično za one koji su stalno umorni, pokušavaju da prikriju tamne krugove ispod očiju i žele da dobiju mladalački, sjajan i energičan izgled.

Ubrzava ozdravljenje kože
Istraživanja su između ostalog pokazala da visok nivo Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM može da pomogne da se ubrza proces prirodnog ozdravljenja kože. Ovo ga čini idealnim za upotrebu na licu kao i na drugim delovima kože, jer se pokazalo da je posebno efikasan u zarastanju ožiljaka od akni i fleka.

Smanjuje se pigmentacija kože
Ako patite od crvenila kože, pojave tamnih fleka ili drugih promena u boji, visoko kvalitetan serum Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM može biti u stanju da vam pomogne da postignete taj izjednačen ton kože. Takođe vitamin C je odličan za smanjivanje onog crvenila koje se javlja kada se posramite. Sa samo nekoliko upotreba, možda ćete naći da ste dobili više čak i u pogledu tona kože.

Zadržava mladalački izgled kože
Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM može da pomogne vašoj koži da izgleda mlađe na duži rok, ne samo putem stimulisanja proizvodnje kolagena, već i putem izjednačavanja tona vaše kože i osvetljavanjem vašeg tena.

Poboljšava hidrataciju kože
Ako patite od suve kože, Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM je nešto što morate imati. Ovo je naročito tačno ako ste probali sa korišćenjem ovlaživača kože u prošlosti, ali je vaša koža postala još suvlja i zategnutija. Sa Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM možete da uživate u visokoj koncentraciji vitamina koji su vašem telu zaista potrebni kako bi se poboljšala celokupna hidratacija kože.

Vitamin C smanjuje upale
Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM ima sposobnost da smanji upale. Serum sa vitaminom C je idealan za ljude koji imaju tendenciju da se ujutru bude sa otečenim očima ili drugim delovima lica.

Ubrzava izlečenje od opekotina
Osim što štiti kožu od štete prouzrokovane suncem, Dr.Viton VITAMIN C – FACE SERUM takođe može da bude efikasan kao pomoć lečenju opekotina.
Ovo su samo neke od mnogih prednosti vitamina C za vašu kožu i lice. Lako je naći losione i kreme za koje tvrde da sadrže vitamin C, ali važno je shvatiti da koži treba jako visoka koncentracija ovog vitamina da biste videli rezultate.

Dr.Viton Vitamin C - Serum / 30 ml

Visoka koncentracija vitamina C u formi seruma pomaže da se poveća proizvodnja kolagena, a na taj način dobijamo sjajnu i lepu kožu bez bora.

  • 1,800 din.
Trenutno je na akciji u Lilly do 30.11.2019 (Cena - 1299 din.)

Telefon za narudžbenice: (018) 576-120

Isporuka je besplatna za porudzbine preko 2000 din.

Magnezan B6 je dodatni izvor magnezijuma i vitamina B6.Magnezan B6 se preporučuje:ko..
350 din.

Super moćna biljka sa velikim lekovitim svojstvima:SMANJUJE VISOKI HOLESTEROL I TRIGLICERIDE ..
750 din.

Inovativna formula koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanat..
1,499 din.

Super moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti!Smanjuje bol, ukoče..
1,200 din.

Dr. Viton - Omega 3Dr. Viton Omega-3 kapsule sadrže polinezasićene Omega 3&n..
660 din.