Serrapeptase-Forte-1+1-Web-slika

Dr. Viton – Serrapeptase Forte (1+1 Gratis)

2x10 Kapsula

1.350,00 din

Opis

Dr. Viton Serrapeptase forte 120.000 IU

Dr. Viton Serrapeptase forte sadrži proteolitički enzim – serapeptazu, koja se dugi niz godina koristi kod različitih zapaljenskih reakcija i kao podrška kardiovaskularnim, respiratornim i imunološkim funkcijama organizma. Rezultati kliničkih istraživanja dokazuju sledeće efekte serapeptaze:

  • Antiinflamatorni – pomaže u smanjenju upale zbog toga što dovodi do razgradnje bradikinina, medijatora zapaljenja.
  • Analgetički – ublažava bol zbog razgradnje bradikinina i zbog smanjenja otoka (smanjuje se mehanički pritisak na nerve).
  • Antiedematozni – smanjuje oticanje i uspostavlja bolju drenažu iz tkiva.
  • Mukolitički i fibrinolitički – pomaže eliminaciju sekreta, gnoja i hematoma, tako što razblažuje mukus i fibrinske naslage.

 

Dr. Viton Serrapeptase forte promoviše zdrav antiinflamatorni odgovor i imunološki sistem, pa se preporučuje upotreba kod stanja praćenih bolom, otokom i upalom – od sportskih povreda, preko stomatoloških intervencija,  do infekcija uha, grla i disajnih puteva. Takođe, preporučuje se upotreba kod postoperativnog oporavka.

Osim akutnih, može se koristiti i kod hroničnih zapaljenskih procesa, kao što su reumatoidni artritis, oteoartritis, opstruktivne bolesti pluća, astma.

Značajna je uloga kod respiratornih akutnih i hroničnih  stanja, jer osim što deluje protivupalno, utiče na razvodnjavanje i eliminaciju sekreta iz disajnih puteva i na taj način olakšava disanje.

Pomaže očuvanje zdravlja srca i kardiovaskularnog sistema i preporučuje se upotreba kod ateroskleroze, koja je u osnovi inflamatorna bolest.

Zahvaljujući fibrinolitičkom delovanju, upotrebljava se kod cisti i fibromatoznih promena na dojci.

Proizvod se može kupiti ONLINE klikom na dugme DODAJ U KORPU

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Serratiopeptidaza 120.000 IU

Dr. Viton Serrapeptase forte

120.000 IU

10 kapsula

Dodatak ishrani

Dr. Viton Serrapeptase forte je dodatak ishrani koji sadrži proteolitički enzim serapeptazu.

Aktivni sastojak U 1 kapsuli %NRV*
 Enzim serapeptaza 54,5 mg (120.000 IU)

*NRV – nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, enzim serapeptaza (2200 IU/mg), sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijum – stearat, silicijum – dioksid; kapsula: želatin, boja: kalcijum – karbonat.  

 

Način upotrebe: Odrasli: 1 kapsula dnevno, 1 sat pre obroka ili 2 sata nakon obroka.

 

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

 

Upozorenja: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, kao ni osobama mlađim od 18 godina. Oprez i prethodna konsultacija sa lekarom su potrebni kod osoba sa gastrointestinalnim lezijama ili ukusom, pri istovremenom uzimanju antikoagulantnih i antiinflamatornih lekova, kao i ukoliko postoji potreba za upotrebom proizvoda duže od 7 dana. Potrebno je prekinuti upotrebu najmanje dve nedelje pre operativnih zahvata. U slučaju alergijske reakcije potrebno je prekinuti korišćenje proizvoda i javiti se lekaru.

 

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C.

 

Serijski broj: označen na ambalaži

Najbolje upotrebiti do kraja: označeno na ambalaži

Proizvođač: za Springwell doo, Radoja Dakića 15, 18000 Niš, Republika Srbija proizvodi FORTEX Nutraceuticals Ltd. Prohladen kat 10, Sofija, Bugarska

Zemlja porekla: Bugarska

Uvoznik, distributer i nosilac dozvole za upis proizvoda u bazu Ministarstva zdravlja RS: Springwell d.o.o, Radoja Dakića 15, 18000 Niš, Republika Srbija

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja RS:

20822/2022 od 12.05.2022.