-40%
Omega 3 Junior

Dr. Viton Omega – 3 junior

30 tableta za žvakanje

1.015,00 din

Period trajanja akcije:
24Dana02Sati23Minuta04Sekunde

Opis

Dr. Viton Omega – 3 junior, 30 tableta za žvakanje

Dr. Viton Omega-3 junior su tablete za žvakanje namenjene deci koja imaju više od 3 godine. Upotrebom samo jedne tablete za žvakanje, unosi se preporučena dnevna doza omega – 3 masnih kiselina i vitamina D3.

Dr. Viton Omega – 3 junior sadrži:

 • 335mg ribljeg ulja, od čega DHA 250mg i EPA 50mg
 • Vitamin D3 5mcg

Omega – 3 masne kiseline imaju veoma bitnu ulogu u pravilnom rastu i razvoju deteta.  Pre svega utiču na pravilan razvoj mozga i kognitivnih funkcija pa tako doprinose boljem pamćenju, koncentraciji i učenju. DHA učestvuje u razvoju mozga i čula vida u prenatalnom i postnatalnom periodu.

Vitamin D doprinosi jačanju imunog sistema i pomaže u borbi protiv raznih infekcija. Potreban je za resporpciju kalcijuma i njegovu ugradnju u kosti i zube. Zbog toga je neophodan za jake zube i kosti i pravilan rast dece.

Dr. Viton Omega – 3 junior tablete za žvakanje su prirodne, bez šećera i veštačkih zaslađivača. U jednoj tableti za žvakanje se nalazi dnevna doza omega – 3 masnih kiselina i vitamina D.

Dr. Viton Omega – 3 junior tablete za žvakanje su proizvod norveške ConCordix tehnologije. ConCordix proizvodi su rezultat više od 10 godina istraživanja norveških naučnika, koji su razvili jedinstvenu tehnologiju dizajniranu da odražava strukturu hrane. Ovaj patentirani sistem emulgovanja se ne može naći kod nekog drugog proizvoda na današnjem tržištu.

Ključ za povećanje kontaktne površine je smanjenje veličine kapljica hranljivih materija rastvorljivih u mastima, što dovodi do veće apsorpcije i iskoristivoljsti. Analizirana je struktura lososa, koji je odličan izvor omega – 3 masnih kiselina. Omega – 3 masne kiseline su emulgovane u proizvodu na isti način kao što su male kapljice ulja homogeno distribuirane u tkivu lososa.

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji izrade koja pakuje lipidne materije u milijarde mikroskopskih kapljica ulja koje su stabilizovane u obliku emulzije, dobija se povećana apsorpcija lipida za čak 44%

Proces proizvodnje je na niskim temperaturama, čime se  održava kvalitet sastava omega-3 ulja, koja su veoma osetljiva na oksidaciju.

Pakovanje je napravljeno od održivog materijala koji štiti svaku dozu od vlage, svetlosti i oksidacije i čuva svežinu proizvoda.

Upotreba: 1 tableta za žvakanje dnevno.

Benefiti:

 • Potpuno prirodan proizvod
 • Bez šećera i veštačkih zaslađivača
 • Bez glutena
 • Ukusan proizvod bez refluksa na ribu
 • Jednostavna upotreba
 • Povećana apsorpcija lipidnih materija za 44%

Proizvod se može naručiti ONLINE klikom na dugme DODAJ U KORPU

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

 • Omega-3 335 mg, od toga:
 • DHA 250 mg
 • EPA 50 mg
 • Vitamin D3 5 mcg.

Dr. Viton Omega – 3 junior

Dodatak ishrani sa zaslađivačima

30 mekih tableta za žvakanje/neto količina: 42g

Dr. Viton Omega – 3 junior je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama (eikozapentaenskom (EPA) i dokozaheksaenskom kiselinom (DHA)) i vitaminom D.

DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga i normalnog vida (koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250mg DHA). Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, normalnom rastu i razvoju kostiju dece.

 

Aktivni sastojci:                                                                         U 1 mekoj tableti za žvakanje (dnevna doza) %NRV 100 g
Omega 3 masne kiseline (iz ribljeg ulja), od toga:

Eikozapentaenska kiselina (EPA)

Dokozaheksaenska kiselina (DHA)

335 mg

 

50 mg

250 mg

 

23,9 g

 

3,6 g

17,9 g

Vitamin D3 5 µg 100 357 µg

*NRV – nutritivna referentna vrednost

Sastojci: riblje ulje, zaslađivač: ksilitol, prečišćena voda, zaslađivač: sorbitol, goveđi želatin, regulatori kiseosti:  trinatrijum-citrat, jabučna kiselina; aroma limuna, prirodna aroma narandže, aroma tropskog voća, antioksidans: askorbinska kiselina, boja: paprika ekstrakt, holekalciferol (vitamin D).

 

Nutritivne informacije 100 g 1 meka tableta za žvakanje
Energetska vrednost 1757 kJ / 425 kcal 24,60 kJ / 5, 95 kcal
Masti

Od kojih: zasićene masne kiseline

34, 80 g

3, 96 g

0, 487 g

0, 055 g

Ugljeni hidrati

Od kojih: šećeri

< 0, 5 g

< 0, 5 g

< 0,007 g

< 0,007 g

Proteini 6, 61 g 0, 0925 g
So 0, 805 g 0, 0113 g

 

Uputstvo za upotrebu: Deca starija od 3 godine: jedna (1) meka tableta za žvakanje dnevno.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Držati van domašaja male dece. Ne uzimati sa drugim suplementima koji sarže vitamin D.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen deci ispod 3 godine, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda. Prekomerna upotreba može izazvati laksativni efekat.

Uslovi čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na sobnoj tempreraturi.

Najbolje upotrebiti do kraja: označeno na ambalaži

Serijski broj: označen na ambalaži

Proizvođač: za Springwell d.o.o Radoja Dakića 15, 18000 Niš, Republika Srbija proizvodi Vitux AS, Brynsveien 11 NO-0667, Oslo, Norveška

Zemlja porekla: Norveška

Uvoznik i nosilac dozvole za upis u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije: Springwell d.o.o., Radoja Dakića 15, 18000 Niš, Republika Srbija

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja RS: 22201/2023 od 01.02.2023.