-40%
Liver-Detox_mockup-web

Dr. Viton – Liver Detox

30 Tableta

1.194,00 din

Opis

Dr. Viton Liver detox predstavlja jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i antioksidanasa koji doprinise održavanju normalne funkcije jetre i nivoa masti u krvi. Zahvaljujući prisustvu biljnih ekstrakata dolazi do poboljšanja apetita i varenja hrane.

Dr. Viton Liver detox sadrži moćne antioksidanse koji vrše čišćenje i detoksikaciju jetre. Vitamin E, N-acetil-L-cistein i glutation su snažni antioksidansi i u kombinaciji sa šisandrom i silimarinom, koji doprinose antioksidativnoj zaštiti, sprečava se oštećenje jetre od slobodnih radikala.

Badelj (mlečni čičak) ima zaštitno delovanje na jetru zahvaljujuću svojim antiinflamatornim, antioksidativnim, antifibroznim i metaboličkim efektima.

Holin doprinosi normalnoj funkciji jetre i metabolizmu masti, njegov nedostatak može dovesti do masne jetre.

Artičoka snižava povišeni nivo masti i triglicerida u krvi, sprečava nastanak aterosklerotskog plaka i deluje hepatoprotektivno (štiti jetru). Tradicionalno se koristi za ublažavanje simptoma stomačnih tegoba kao što su bol, nadimanje i gasovi.

Maslačak, kurkuma i đumbir stimulišu lučenje žuči. Maslačak poboljšava varenje i pomaže kod gubitka apetita. Rizom đumbira se koristi za poboljšanje varenja hrane i kod blažih spazama u gastrintestinalnom traktu, koje prate nadutost i flatulencija.

Proizvod se može kupiti ONLINE klikom na dugme DODAJ U KORPU

18 recenzija za Dr. Viton – Liver Detox

4,9
Na osnovu 18 recenzija
5 zvezdica
94
94%
4 zvezdice
5
5%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
1-10 of 18 reviews
 1. Redovno koristim, odlican

  (0) (0)
 2. super

  (0) (0)
 3. Super je

  (0) (0)
 4. Veoma dobra stvar

  (0) (0)
 5. Odlican preparat,za svaku preporuku.

  (0) (0)
 6. Odlican proizvod

  (0) (0)
 7. Odlican proizvod!

  (0) (0)
 8. Odlican proizvod

  (0) (0)
 9. Dobar sastav bilja. 4 je zbog kratkog vremena koriscenja

  (0) (0)
 10. Veoma povoljno,samo da bude efikasno

  (0) (0)

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.

Otkaži

Dr. Viton Liver detox

Dodatak ishrani

30 tableta/neto količina: 38,8 g

Dr. Viton Liver detox je dodatak ishrani namenjen za održavanje normalne funkcije jetre. Holin doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i masti, kao i održavanju normalne funkcije jetre. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Aktivni sastojci U 1 tableti tableti (dnevna doza) %NRV*
Vitamin D 10 μg 200
Vitamin E 15 mg α-TE 125
Holin 100 mg
Suvi ekstrakt ploda mlečnog čkalja (Sylibum marianum, stand. na min. 80% silimarina; 35-40:1) 200 mg
Suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus, stand. na min. 2,5% cinarina; 5:1) 100 mg
Suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinalis, 4:1) 100 mg
N-acetilcistein 50 mg
Suvi ekstrakt ploda šisandre (Shisandra sphenanthera, 10:1) 50 mg
Sprašeni koren đumbira (Zingiber officinale) 30 mg
Suvi ekstrakt korena cikorije (Cichorium intybus, 4:1) 30 mg
L-glutation 30 mg
Suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, stand. na min. 95% kurkumina; 25:1) 30 mg
Suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum, stand. na min. 95% piperina; 25:1) 5 mg

*NRV – nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, holin-bitartarat, suvi ekstrakt ploda mlečnog čkalja (Sylibum marianum, stand. na min. 80% silimarina; 35-40:1), suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus, stand. na min. 2,5% cinarina; 5:1), suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinalis, 4:1), sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; N-acetil-L-cistein, suvi ekstrakt ploda šisandre (Schisandra sphenanthera, 10:1). DL-α-tokoferilacetat (vitamin E), suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, stand. na min. 95% kurkumina; 25:1), sprašeni koren đumbira (Zingiber officinale), suvi ekstrakt korena cikorije (Cichorium intybus, 4:1), L-glutation, suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum, stand. na min. 95% piperina; 25:1), holekalciferol (vitamin D).

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: uzeti 1 tabletu dnevno sa 200 ml vode.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama ispod 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda.

Upotreba proizvoda je kontraindikovana kod osoba sa oboljenima jetre, opstrukcijama intestinalnog i bilijarnog trakta, peptičkim ulkusom. Zbog mogućih interakcija, osobe koje koriste antikoagulantne, antiagregacione i druge lekove, pre upotrebe je neophodno da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi.

Proizvođač: za Springwell d.o.o., Radoja Dakića br.15, 18000 Niš, Republika Srbija proizvodi Alphacaps GmbH, Ostring 10, D-32832, Augustdorf, Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik i nosilac dozvole za upis proizvoda u bazu Ministarstva zdravlja RS: Springwell d.o.o., Radoja Dakića br.15, 18000 Niš, Republika Srbija

Serijski broj i rok upotrebe: označeno na kutiji

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije:

21275/2022 od 02.08.2022.  

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: uzeti 1 tabletu dnevno sa 200 ml vode.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama ispod 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda.