-20%
885 website

Auron BP885W zglobni merač krvnog pritiska i Dr. Viton Movens krema protiv bolova

0 out of 5

4.990,00 din

Period trajanja akcije:
4Dana04Sati51Minuta02Sekunde
Pregled korpe

Opis

Zglobni merač krvnog pritiska Auron BP885W sa detekcijom položaja uređaja u odnosu na srce je potpuno automatski, digitalni uređaj, malih dimenzija za merenje krvnog pritiska na članku ruke. Omogućava vrlo brzo i pouzdano merenje sistolnog i dijastolnog krvnog pritiska, kao i srčanog pulsa oscilometrijskom metodom merenja.

Detekcija položaja/pokreta – sadrži svetlosni indikator koji pokazuje da li je pravilan položaj uređaja u odnosu na srce kao i da li je napravljen pokret prilikom merenja. Plava boja ukazuje na pravilan položaj, a menja se u narandžastu ukoliko je detektovan nepravilan položaj uređaja ili pokret tokom merenja.

Uz napredni detektor nepravilnog pulsa, Auron aparati iz nove serije kreirani su da Vam omoguće da o svom krvnom pritisku brinete na lak i jednostavan način.

 

Specifične karakteristike aparata Auron BP885W:

  • Model za zglob ruke
  • Prikaz krvnog pritiska i pulsa
  • Detektor položaja u toku merenja
  • Detektor nepravilnog srčanog ritma
  • Memorija: 120 merenja x 2 korisnika
  • Manžetna 13,5×21,5 cm
  • Indikator kategorije rizika prema SZO (Svetska zdravstvena organizacija)

Garancija 5 godina

 

Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte sa lekarom ili farmaceutom.

 

 

 

Movens je krema koja ublažava bolove u zglobovima, kostima i mišićima.

Za razliku od pilula i uobičajenih krema protiv bolova koje samo maskiraju bol, Movens krema deluje pozitivno na nekoliko načina:

Movens krema umiruje i pomaže da se smanje bolovi u leđima, kolenima ili rukama.

Dr. Viton Movens krema se sastoji od pčelinjeg otrova, arnike, aloje vere, đavolje kandže, bosvelije, divljeg kestena i vitamina B6. Ovakav sastav je čini moćnim borcem protiv bolova.

Pčelinji otrov, koji prestavlja spoj više proteina i aminokiselina, je već dokazana formula koja pomaže kod bolnih zglobova i drugih simptoma artritisa.

Zahvaljujuci arnici i njenom antiupalnom dejstvu, Movens krema doprinosi ublažavanju bolova, poboljšava perifernu cirkulaciju i pomaže kod problema hronicno umornih ili “teških nogu”.

Aloe vera, koja je deo moćnog sastava Dr. Viton Movens kreme, zahvaljujući svojim analgetskim i antiinflamatornim dejstvima direktno utiče na smanjenje bolova.

Đavolja kandža i njena lekovita svojstva se baziraju se na visokom sadržaju iridoida I flavonoida. Ona direktno utiče na ublažavanje bola i otoka kod upaljenih zglobova i vraća im pokretljivost.
Bosvelija poboljšava cirkulaciju kod upale zglobova i čini ih pokretljivijim.

Vitamin B6 svojim delovanjem pomaže u celokupnom procesu ublažavanja bolova u zglobovima.