Liver-Detox_mockup-web

Dr. Viton – Liver Detox

Dr. Viton – Liver Detox

1.990,00 din

In stock

30 Tableta

1.990,00 din

Kategorija:

Opis

Dr. Viton Liver detox predstavlja jedinstvenu kombinaciju biljnih ekstrakata, vitamina i antioksidanasa koji doprinise održavanju normalne funkcije jetre i nivoa masti u krvi. Zahvaljujući prisustvu biljnih ekstrakata dolazi do poboljšanja apetita i varenja hrane.

Dr. Viton Liver detox sadrži moćne antioksidanse koji vrše čišćenje i detoksikaciju jetre. Vitamin E, N-acetil-L-cistein i glutation su snažni antioksidansi i u kombinaciji sa šisandrom i silimarinom, koji doprinose antioksidativnoj zaštiti, sprečava se oštećenje jetre od slobodnih radikala.

Badelj (mlečni čičak) ima zaštitno delovanje na jetru zahvaljujuću svojim antiinflamatornim, antioksidativnim, antifibroznim i metaboličkim efektima.

Holin doprinosi normalnoj funkciji jetre i metabolizmu masti, njegov nedostatak može dovesti do masne jetre.

Artičoka snižava povišeni nivo masti i triglicerida u krvi, sprečava nastanak aterosklerotskog plaka i deluje hepatoprotektivno (štiti jetru). Tradicionalno se koristi za ublažavanje simptoma stomačnih tegoba kao što su bol, nadimanje i gasovi.

Maslačak, kurkuma i đumbir stimulišu lučenje žuči. Maslačak poboljšava varenje i pomaže kod gubitka apetita. Rizom đumbira se koristi za poboljšanje varenja hrane i kod blažih spazama u gastrintestinalnom traktu, koje prate nadutost i flatulencija.

32 recenzije za Dr. Viton – Liver Detox

4,9
Na osnovu 32 recenzije
5 zvezdica
90
90%
4 zvezdice
9
9%
3 zvezdice
0%
2 zvezdice
0%
1 zvezdica
0%
1-10 of 32 reviews
 1. Veoma sam zadovoljna proizvodima drViton

  (0) (1)
 2. +

  (0) (1)
 3. Kada budem video rezultat, tek onda mogu da dam konačnu ocenu

  (0) (1)
 4. Ok je

  (0) (0)
 5. Koristila sam nekoliko Vaših proizvoda i bila prezadovoljna. Isto očekujem i od ovog detoksa jetre.

  (1) (1)
 6. Poslivni

  (0) (0)
 7. Odličan proizvod!

  (0) (0)
 8. Odlican proizvod

  (0) (1)
 9. Odlična stvar.

  (0) (1)
 10. Predobre

  (0) (1)
Dodaj recenziju
You must be logged in to post a review Log In

Dr. Viton Liver detox

Dodatak ishrani

30 tableta/neto količina: 38,8 g

Dr. Viton Liver detox je dodatak ishrani namenjen za održavanje normalne funkcije jetre. Holin doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i masti, kao i održavanju normalne funkcije jetre. Vitamin E doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

Aktivni sastojciU 1 tableti tableti (dnevna doza)%NRV*
Vitamin D10 μg200
Vitamin E15 mg α-TE125
Holin100 mg
Suvi ekstrakt ploda mlečnog čkalja (Sylibum marianum, stand. na min. 80% silimarina; 35-40:1)200 mg
Suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus, stand. na min. 2,5% cinarina; 5:1)100 mg
Suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinalis, 4:1)100 mg
N-acetilcistein50 mg
Suvi ekstrakt ploda šisandre (Shisandra sphenanthera, 10:1)50 mg
Sprašeni koren đumbira (Zingiber officinale)30 mg
Suvi ekstrakt korena cikorije (Cichorium intybus, 4:1)30 mg
L-glutation30 mg
Suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, stand. na min. 95% kurkumina; 25:1)30 mg
Suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum, stand. na min. 95% piperina; 25:1)5 mg

*NRV – nutritivna referentna vrednost

 

Sastojci: sredstvo za povećanje zapremine: mikrokristalna celuloza, holin-bitartarat, suvi ekstrakt ploda mlečnog čkalja (Sylibum marianum, stand. na min. 80% silimarina; 35-40:1), suvi ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus, stand. na min. 2,5% cinarina; 5:1), suvi ekstrakt korena maslačka (Taraxacum officinalis, 4:1), sredstva protiv zgrudnjavanja: magnezijumove soli masnih kiselina, silicijum-dioksid; N-acetil-L-cistein, suvi ekstrakt ploda šisandre (Schisandra sphenanthera, 10:1). DL-α-tokoferilacetat (vitamin E), suvi ekstrakt korena kurkume (Curcuma longa, stand. na min. 95% kurkumina; 25:1), sprašeni koren đumbira (Zingiber officinale), suvi ekstrakt korena cikorije (Cichorium intybus, 4:1), L-glutation, suvi ekstrakt ploda crnog bibera (Piper nigrum, stand. na min. 95% piperina; 25:1), holekalciferol (vitamin D).

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: uzeti 1 tabletu dnevno sa 200 ml vode.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama ispod 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda.

Upotreba proizvoda je kontraindikovana kod osoba sa oboljenima jetre, opstrukcijama intestinalnog i bilijarnog trakta, peptičkim ulkusom. Zbog mogućih interakcija, osobe koje koriste antikoagulantne, antiagregacione i druge lekove, pre upotrebe je neophodno da se konsultuju sa lekarom ili farmaceutom.

Način čuvanja: Čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi.

Proizvođač: za Springwell d.o.o., Radoja Dakića br.15, 18000 Niš, Republika Srbija proizvodi Alphacaps GmbH, Ostring 10, D-32832, Augustdorf, Nemačka

Zemlja porekla: Nemačka

Uvoznik i nosilac dozvole za upis proizvoda u bazu Ministarstva zdravlja RS: Springwell d.o.o., Radoja Dakića br.15, 18000 Niš, Republika Srbija

Serijski broj i rok upotrebe: označeno na kutiji

Broj i datum upisa u bazu podataka Ministarstva zdravlja Republike Srbije:

21275/2022 od 02.08.2022.  

Uputstvo za upotrebu: Odrasli: uzeti 1 tabletu dnevno sa 200 ml vode.

Napomene: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane i zdravog načina života. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama, osobama ispod 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak proizvoda.

Možda će vam se svideti …