SAMO ZA VAS

Naša priča

Misija i vizija

Identitet Springwell brenda je više od samog brenda – to je jasna zamisao savršeno izbalansirana između tehnologije i nauke sa ciljem kreiranja naprednih inovativnih rešenja za svakodnevnu zdravstvenu potrebu ljudi. Naša misija je da potrošačima pružimo kvalitetne proizvode, kojima će poboljšati svoje zdravlje na prirodan i jednostavan način i učiniti život boljim i lakšim.

Kompanija Springwell d.o.o. je osnovana 2000. godine i od tada se vodimo idejom holizma, jer se trudimo da razumemo organizam kao celinu, a ne kroz delove. U svetu brzih promena i užurbanog načina života, naš cilj je da vam ponudimo kompletnu negu na jednom mestu. Ponosni smo na naš bogat asortiman medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i kozmetičkih proizvoda. Naš cilj je pretvaranje ideja u rešenja za zdrav život, jer način na koji brinemo o svom zdravlju odražava ono što jesmo.

Vođenje računa o stepenu zadovoljstva naših potrošača je najvažniji preduslov dugoročnog poslovanja, zato se trudimo da uvek ponudimo povoljne uslove kroz akcije i promocije. Naš najvažniji resurs su zaposleni. Pažljivom selekcijom biramo najbolje ljude za sve pozicije i konstantno ulažemo u njihov razvoj i usavršavanje. Negujemo dinamičnu i prijatnu radnu atmosferu.

Springwell je jedna velika porodica koja kroz svoje proizvode nudi negu za svaku porodicu.

Zadovoljni korisnici

LjiljanaKUPAC San Sebastian Spirulina

“ Nakon dve nedelje kontinuirane upotrebe primetila sam da mi se apetit drastično smanjio, nemam učestale napade gladi, osećam se sito. Imam mnogo više energije i metabolizam mi se popravio.”

SrđanKUPAC Dr. Viton - Omega 3

“Redovnom upotrebom, uz korekciju ishrane, rešio sam višegodišnji problem sa masnoćama ( LDL, HDL, trigliceridi, index ateroskleroze ).”

Zapratite nas #Springwell

[instagram-feed feed=1]

Ostavite odgovor