Dr. Viton - Noir & Swiss Apple Stem Cell Serum

Super set za potpunu regeneraciju kože

Vaša koža treba ponovo da „diše“ ... pobrinite se ... Najbolji set za dubinsko čišćenje i regeneraciju vaše kože ... Dr. Viton – Noir i dr. Viton – Apple Stem Cell Serum za kožu punu „života“.

Korak br.1 Dr. Viton – Noir

Ovih dosadnih mitisera je sve više na tvom licu. Što više pokušavate da ih uklonite, više se pojavljuju i pretvaraju u akne. Vaša koža je već umorna i uništena od sredstava punih alkohola i svih vrsta sapuna koji samo dehidriraju i osuše kožu. Pokušavali ste bukvalno sa svime, čak i sa bolnim „stiskanjem“ mitisera u kozmetičkim salonama, koji su samo upalili kožu.

REŠENJE ZA VAŠE PROBLEME JE U MOĆNOM SASTAVU Dr Viton NOIR – CRNE MASKE KOJA:

  • će ukloniti svaki mitiser sa lica „iz korena“
  • će rešiti problem sa aknama
  • će ukloniti loš sjaj kože
  • će duboko hidrirati vašu kožu
  • će vam vratiti svežinu vašeg lica
  • je najbolji dubinski piling

Predstavljamo vam moćnu formulu dr. Viton NOIR koja se sastoji od aktivng uglja, aloe vere, vitamina E, Alfa-hidroksilne kiseline, američke leske, humične kiseline, lecitina i trietanolamina.

Aktivni ugalj je nezaobilazan element za negu kože, jer mitesere i sve vrste prljavštine uklanja, čisti i smanjuje pore i istovremeno detoksifikuje kožu i neutrališe toksine u istom trenutku kada je maska suši na licu. U vreme detoksikacije vašeg lica, ekstrakt aloe vere obezbeđuje potpunu hidrataciju kože, čineći je mekom i elastičnom, čime dobijate zdravu kožu sa prirodnim i zdravim sjajem. Aloe vera ima snažno antibakterijsko dejstvo i igra glavnu ulogu u borbi protiv bubuljica. Ova biljka ublažava iritaciju kože i uništava bakterije koje mogu izazvati zapaljenje kože.

Kada koža bude potpuno očišćena od svih dubokih prljavština i toksina, vreme je za regeneraciju, vreme je za regeneraciju sa dr. Viton - Apple Stem Cell Serumom.

Matične ćelije iz retke švajcarske jabuke su glavna tajna ovog seruma koji obiluje epigenetskim faktorima i metabolitima koji produžavaju život ćelija ljudske kože.

Dr. Viton - Apple Stem Cell Serum sadrži aktivne biološke sastojke koji će povećati proizvodnju matičnih ćelija kože i zaštitiće kožu od starenja pre vemena, zahvaljujući aktivnoj dnevnoj regeneraciji.

Dr. Viton - Apple Stem Cell Serum redukuje bore stimulisanjem proizvodnje kolagena i stimuliše sintezu elastina za dobijanje mladalačkog izgleda. Ovaj prirodni regenerativni serum održava mladalački sjaj, energiju i izgled vaše kože.

Uz ovaj set vaša koža će se preporoditi i zasijaće kao nikada ranije.

Dr. Viton - Noir & Swiss Apple Stem Cell Serum / 60 ml + 30 ml

Vaša koža treba ponovo da „diše“ ... pobrinite se ... Najbolji set za dubinsko čišćenje i regeneraciju vaše kože ... Dr. Viton – Noir i dr. Viton – Apple Stem Cell Serum za kožu punu „života“.

  • 2,550 din.

Telefon za narudžbenice: (018) 576-120

Isporuka je besplatna za porudzbine preko 1500 din.

Dr. Viton - Hyaluronic Acid Serum Saznajte više Dr. Viton - Hyaluronic Acid Serum je ..
1,800 din.

Magnezan B6 je dodatni izvor magnezijuma i vitamina B6. Magnezan B6 se preporučuje: ko..
350 din.

Inovativna formula koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanat..
1,499 din.

Super moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti! Smanjuje bol, ukoče..
1,200 din.

Dr.Viton VITAMIN C -  SERUM za lepu i negovanu kožu Saznajte više 1. Visoka konc..
1,800 din.

Dr. Viton - M-jet -70%
Dr Viton M-JET – Formula za muškarce M-JET je moćna prirodna formula speci..
1,900 din. 570 din.