-50% Dr. Viton - M-jet

Dr Viton M-JET – Formula za muškarce

M-JET je moćna prirodna formula specijalno napravljena za muškarce. Formula koja poboljšava muško blagostanje, muško seksualno zdravlje, vitalnost i potenciju. Sinergetska mešavina sastavljena od lekovitih bilja, amino kiselina, vitamina i minerala koja ima višestruko dejstvo:

  • Poboljšava seksualne performanse i povećava potenciju
  • Povećava libido i želju za seksom
  • Daje snagu, energiju i povećava izdržljivost
  • Povećava nivo testosterona
  • Pomaže kod problema sa impotencijom (erektilna disfunkcija)
  • Povećava plodnost i poboljšava kvalitet sperme

Damjana (Turnera aphrodisiaca) je moćan afrodizijak i seksualni stimulans. Biljka koja raste u Meksiku, a njene lekovite moći bile su poznate Majama još pre mnogo vekova. Damjana povećava libido, želju za seksom i seksualnim zadovoljstvom tako što stimuliše određene hormone i hemikalije u mozgu. Damjana deluje pozitivno na raspoloženje, smanjuje stres, nervozu i strah od neadekvatnih seksualnih performansi. Damjana takođe povećava protok krvi i dotok kiseonika do polnih organa čime se povećava potencija i seksualna moć. Damjana je dokazan lek protiv impotencije (erektilna disfunkcija).

Tribulus (Tribulus terrestris) je biljka koja se vekovima koristi u Ajurvedskoj medicini. Njena popularnost na zapadu rapidno raste poslednjih godina. Tribulus stimuliše stvaranje testosterona kod muškaraca. Testosteron je hormon koji je neophodan i jako važan za zdravlje i opšte blagostanje kod muškaraca. Testosteron pokriva sve aspekte muškog seksualnog zdravlja i vitalnosti:

– Daje energiju i povećava izdržljivost i snagu, smanjuje umor
– Povećava potenciju i poboljšava erekciju i seksualne performanse
– Povećava mišićnu masu
– Povećava libido i samopoštovanje

Tongkat Ali (Eurocoma longofolia) je biljka koja raste u Indoneziji i moćan je seksualni stimulator. U kombinaciji sa Tribulusom može da poveća nivo testosterona za čak 37%. Tongkat Ali takođe usporava starenje.

Epidemium je lekovita biljka i moćan afrodizijak koji psihički deluje kod muškaraca. Epidemium efikasno smanjuje nivo kortizola u krvi. Pod velikim stresom nivo kortizola se povećava što dovodi do hroničnog umora, smanjenog nivoa testosterona, manje želje za seksom i do impotencije. Epidemium povećava uzbuđenje i želju za seksom, tako što povećava nivo seratonina i dopamina, hormona koji nas čine srećnim i dobro raspoloženim.

Maka Lepidium meyenii je koren koji raste na Andima u Peruu. Hranljiv i lekovit koren koji u sebi sadrži izobilje vitamina, minerala, amino kiselina i antioksidanata koji na prirodan način regulišu hormone. Maka poboljšava kvalitet sperme i povećava plodnost kod muškaraca.

Žen-šen je najstarija lekovita biljka poznata čovečanstvu. Žen-šen koren je jak fizički i psihički stimulator. Daje snagu, povećava energiju i potenciju kod muškaraca. Produžava trajanje seksualnog odnosa i pomaže kod problema sa prevremenom ejakulacijom. Smanjuje psihički stres koji je čest uzročnik impotencije i slabijih seksualnih performansi kod muškaraca.

Guarana je egzotičan plod koji raste u Amazonskim šumama. Guarana je moćan prirodni energetski stimulans. Daje više energije, povećava snagu i izdržljivost tokom seksualnog odnosa. Ubrzano pumpa krv u polni organ i povećava erektilnu moć.

L-arginin je amino kiselina koja pomaže kod stvaranja proteina u našem telu. Ona se u telu pretvara u nitro oksid. Nitro oksid je važan za zdravu erektilnu funkciju polnog organa, on pomaže krvnim sudovima da se opuste čime se krv obogaćuje kiseonikom i povećava se cirkulacija. L-arginin pomaže lečenje impotencije i neplodnosti.

Cink je mineral koji je esencijalan za muško polno zdravlje. Igra glavnu ulogu u formiranju nove sperme i održavanju pokretljivosti spermatozoida. On je takođe od suštinskog značaja za različite metaboličke procese. Cink pomaže u povećanju testosterona.

Selen ima sličnu funkciju kao i Cink i u kombinaciji deluju jako efikasno na veću plodnost i kvalitet sperme. Selen poboljšava cirkulaciju krvi i rad srca i moćan je antioksidans.

Dr. Viton - M-jet / 30 kapsula

M-JET je moćna prirodna formula specijalno napravljena za muškarce. Formula koja poboljšava muško blagostanje, muško seksualno zdravlje, vitalnost i potenciju.

  • 1,900 din.
  • 950 din.

Telefon za narudžbenice: (018) 576-120

Isporuka je besplatna za porudzbine preko 1000 din.

San Sebastian - Spirulina (Prah) -70%
Šta je spirulina? Spirulina je plavozelena alga u obliku spirale. To je jedan od najstarij..
1,499 din. 450 din.

Nuä Nuä - Set NOVO
Nua Nua – WHITENING TOOTHPASTE – je premijum pasta za zube koja sadrži aktivan ugalj. Ak..
615 din.

Nature Essential - Kalcijum, Magnezijum, Cink NOVO
Dok kalcijum štiti kosti i kontroliše rad i sredinu bubrega, magnezijum štiti v..
1,000 din.

Nuä Nuä - WHITENING TOOTHPASTE NOVO
Nua Nua – WHITENING TOOTHPASTE – je premijum pasta za zube koja sadrži aktivan ugalj. Ak..
420 din.

Energetska bomba za duži život Bori se protiv fizičkih efekata stresa Poboljšava vita..
750 din.

Magnezan B6 je dodatni izvor magnezijuma i vitamina B6. Magnezan B6 se preporučuje: ko..
350 din.

Inovativna formula koja sadrži prirodne pigmente i jedinstven spoj vitamina, minerala, antioksidanat..
1,499 din.

Super moćna formula sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti! Smanjuje bol, ukoče..
1,200 din.

Dr.Viton VITAMIN C -  SERUM za lepu i negovanu kožu Saznajte više 1. Visoka konc..
1,800 din.

Dr. Viton - M-jet -50%
Dr Viton M-JET – Formula za muškarce M-JET je moćna prirodna formula speci..
1,900 din. 950 din.